Regisseur van uw eigen ervaring!

Bij CURA bent u zelf regisseur van uw eigen ervaring! Hoe u dat doet? Door een grote stap verder te gaan dan Virtual Reality: met sensifyen.

Stelt u zich het volgende eens voor: u slaapt, maar er ontstaat een brand. Met Virtual Reality zou u de slaapkamer zien en een idee krijgen van de gevaren in de omgeving. Maar pas wanneer u de rookmelder daadwerkelijk afgaat… dan doet u échte ervaringen op. Uw brein reageert niet alleen op het geluid en de mogelijkheid om rond te kijken, maar ook op de hogere temperatuur en de brandgeur.

Van passief observeren naar actief beleven
Wat u hierbij ervaart is het terrein van sensory reality. Aspecten van deze gloednieuwe leermethodiek zetten we ook in bij onze BHV-trainingen. Door alle zintuigen te prikkelen, trainen en leren cursisten op een heel effectieve manier. Alleen bij CURA gaat u van passief observeren naar actief beleven!

Daarvoor maken we gebruik van onze multisensorische belevingscabine, waarvan er nog maar drie in Nederland staan. En deze specifieke BHV-belevingscabine ervaart u in Nederland alleen bij CURA. Dus kom langs in ons trainingscentrum in Simpelveld en maak deze onvergetelijke ervaring mee. Laat al uw zintuigen prikkelen met 360-graden beeld, geluid, hitte en zelfs geuren!

Lees ook: BHV-trainingen: maatwerk en e-learning zijn zó 2017!

“Een fantastische ervaring. Erg realistisch en een echte nieuwe kijk op het geven van praktijktrainingen.”