Onze BHV Pop-Up locaties gaan weer open.

door | 16 feb 2022 | Actueel

Het hoge woord is eruit: er staan ons weer nieuwe versoepelingen te wachten! Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de samenleving eindelijk weer verder open mag. Ook wij hebben goed nieuws: je kan je namelijk weer inschrijven voor onze BHV Pop-Up’s! Vanaf 1 maart ben je weer van harte welkom om samen met onze instructeurs en je collega BHV’ers op één van onze locaties aan de slag te gaan.

Vanaf wanneer ben ik welkom?

Vanaf 1 maart 2022 verwelkomen we je graag weer op de Pop-Up, maar de inschrijvingen zijn al geopend! Schrijf je dus snel in via ons cursistenportaal Viper om van een plek verzekerd te zijn. Verloopt je certificaat pas later dit jaar? Geen probleem. Je kan je gewoon nu al inschrijven. Ook voor een datum die later valt.

 

Pop-Up's bij jou in de buurt.

Er ligt altijd wel een Pop-Up locatie bij jou in de buurt. Kijk hier maar eens welke locatie voor jou het dichtstbij is.

Wat is de BHV Pop-Up nu ook alweer?

Het is alweer een tijdje geleden dat je langs bent kunnen komen, dus we geven je graag even een opfrissertje. Volg je de Basisopleiding- of Herhaling BHV? Dan kun je je inschrijven voor de BHV Pop-Up. Eerst ga je thuis aan de slag met theorie-modules.

Wanneer je deze hebt voltooid, nodigen we je uit om op de BHV Pop-Up een Praktijksessie te volgen. Je leert samen te werken met je collega’s, en oefent je praktijkcompetenties onder het toeziend oog van een instructeur. Samen gaan jullie aan de slag met herkenbare oefenscenario’s die worden ondersteund door Augmented Reality (AR).

Samenwerken en oefenen.

Een BHV Pop-Up is speciaal zo ingericht dat jij, samen met je collega BHV’ers en één van onze instructeurs, je BHV competenties in de praktijk kan oefenen. Denk hier aan het verbinden van wonden, of het uitvoeren van bepaalde grepen en liggingen. In de video hiernaast kun je alvast eens een kijkje nemen in zo’n Pop-Up.

Ga je liever thuis aan de slag? Geen probleem. Je kan je ook nog steeds inschrijven voor een 100% Online training

Wil je weer in real life aan de slag?

Lijkt het jou ook fijn om je competenties in real life te testen, samen met collega BHV’ers en onze instructeur? Schrijf je dan nu in via ons CURA Cursistenportaal, of laat je contactpersoon je inschrijven!
Shares