Over de CURA BHV.

Van de garage naar de wereld. Dat typeert de ontwikkeling die CURA sinds haar oprichting in 1998 heeft doorgemaakt. Van een bedrijf dat gericht was op adviseren en trainen in het veiligheidsdomein, naar dienstverlening met 100% focus op BHV. CURA heeft zich ontwikkeld tot een organisatie die zich binnen de BHV-branche richt op het adviseren, opleiden, trainen, oefenen en het evacueren van mensen uit gebouwen.

100% concept.

Klik op de afbeelding voor een groter beeld.

Al meer dan 20 jaar werken we voor onze klanten aan het borgen van een getrainde BNO volgens het 100% concept. Vanuit strategische trainingslocaties werken we hierbij door het hele land. We geloven namelijk dat BHV steeds meer zal differentiëren en op maat wordt ingericht bij bedrijven en organisaties vanuit de Bedrijfsnoodorganisatie (BNO)-gedachte.

Onderscheiden met het 100% concept
Met ons 100% concept onderscheiden we ons door:

  • 100% EASY
    Doorlopende innovatie en optimalisatie van processen voor het georganiseerd krijgen en houden van de BNO.
  • 100% ENTHOUSIAST
    Iedereen die met CURA te maken krijgt wordt een raving fan.
  • 100% ANDERS
    Wij zijn anders dan anderen. We willen altijd ontwikkelen en uitdagen in vernieuwing.

Eigen leerpad vormgeven met een variatie aan tools
Wij geloven dat in de toekomst trainen steeds meer een beleving moet worden, waarbij cursisten hun eigen leerpad vormgeven en daarbij een variatie aan tools gebruiken. Zo levert CURA ook tijdens de BHV-training meer persoonlijk maatwerk. Met de lancering van ons BHV-café en de Learning Experience vanuit het leerpleinconcept blijven we deze beleving ook in de toekomst waarborgen.

CURA BHV Bedrijfsonderdelen.

De CURA Groep bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen, die ieder hun eigen specialisme hebben:

CURA Advies en TrainingHier vindt u innovatieve trainingen die op maat zijn. Jaarlijks trainen we meer dan 8.000 BHV-ers, die ons beoordelen met een 9,2.

CURA PreventieGeeft objectieve veiligheidsadviezen en helpt bedrijven met het maken noodplannen, uitvoeren van risico inventarisaties en het ontwerpen van uw bedrijfsnoodorganisatie.

Spencer TrainingIn Zoetermeer geven we dezelfde innovatieve trainingen op het gebied van veiligheid. In 2017 heeft CURA dit bedrijf overgenomen en Spencer Training is inmiddels volledig geïntegreerd. Vanuit deze vestiging worden klanten in de Randstad sneller bediend.

Escape Mobility Nederlandis producent en leverancier van mobiliteitsoplossingen voor nood- en evacuatiesituaties.

Wilt u weten over wat CURA voor u kan betekenen? Bekijk dan onze diensten.

“Bij CURA werken we altijd vanuit de gedachte: je doet het goed of je doet het niet.”
Wilt u meer weten over ons? Neem dan nu contact met ons op.