INSTRUCTEUR BHV &
EHBO (incl. opleiding)

Ben jij gastvrij, werk je graag zelfstandig en wil jij bijdragen aan een veiligere en gezondere werkomgeving? Herken jij je hierin en wil je jouw missie maken om, door interactief les te geven, anderen hier ook enthousiast over te maken? Dan is dit de perfectie functie voor jou! 
Géén ervaring? Geen paniek. Beschik je nog niet over de benodigde kennis en kunde, maar heb jij wel affiniteit met BHV, de durf en de ervaring om voor een groep te staan? Dan word je door ons (intern) opgeleid en getraind als BHV instructeur!

Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via het aangegeven mailadres. We vertellen je graag meer over deze gave vacature.

Wat ga je doen?

 • van BHV-/EHBO-trainingen;
 • Geven van reanimatie- en AED-trainingen;
 • Coachen van bestaande BHV’ers tijdens oefeningen bij toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland;
 • Samen met je collega BHV-instructeurs bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de bestaande lesstof;
 • Zorg dragen voor de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van trainingen;
 • Vanuit thuis cursisten digitaal aftoetsen
 • Waar nodig ondersteuning bieden aan de collega-instructeurs.

  Dit is iets voor jou, als je...

  ✔ Woonachtig in het westen
  of midden van Nederland
  ✔ Je weet hoe je motiverende
  feedback moet geven.
  ✔ Glas altijd half vol is.
  ✔ Spontaan, proactief, daadkrachtig en enthousiast bent.

  Wie ben jij?  

  Je staat stevig in je schoenen. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Klantvriendelijkheid staat voorop en je hebt een dienstverlenende instelling. Verder voldoe je aan de volgende functievereisten:

  • Je beschikt over een rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in het westen of midden van Nederland;
  • Je bent bereid om in heel Nederland trainingen te verzorgen;
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit;
  • Je spreekt een aardig woordje Engels.

   

  Waar kom je terecht?

  Bij CURA bieden we toekomstbestendige trainingen en oefeningen op het gebied van brandbestrijding, eerste hulp en ontruiming; kort samengevat: BHV. Anders dan anderen, early-adopters en ‘we doen het goed of we doen het niet’: dit zijn de kreten die ons snelgroeiende familiebedrijf het best omschrijven. Een jong team met ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen we de toekomst. We zijn innovatief en een remote company, en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier.

  Wat wij bieden.

  Opleidingsbudget.

  Een ruim opleidingsbudget voor als je (nog) niet over alle diploma’s beschikt om als BHV-instructeur aan de slag te gaan;
  Een professionele organisatie.
  Een professionele organisatie met een knipoog waar volop mogelijkheden zijn om jezelf te blijven ontwikkelen;

  Aandacht voor jouw ontwikkeling.

  Een ruim budget voor een persoonlijke ontwikkeling als je (nog) niet over alle skills beschikt die je nodig hebt binnen deze functie. Ook hebben we een gaaf vitaliteitsprogramma
  Geld.
  Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris. Afhankelijk van je competenties en ervaring een salaris van bruto € 2300 tot € 3100 o.b.v. 40 uur.
  Een zachte landing.
  Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons, krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!

  Auto van de zaak.
  Een grotere personenauto inclusief tankpas, waarbij er ook privé mee gereden mag worden;

  Zin om onze nieuwe collega te worden?

  Solliciteer dan snel! Je kunt je motivatiebrief en CV per mail versturen naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Ook als je nog vragen hebt over deze functie kun je ons via dat mailadres bereiken. We horen graag van je.

  Shares