A small step for us, but one giant leap for your training experience.

Ga je met CURA BHV mee naar Mars?

BHV en Mars? Jazeker! Bij CURA hebben we onze blik op de toekomst, de wens van continuïteit en de drive om elke dag een stap vooruit te lopen vertaald naar Mission to Mars. Het ultieme doel?

“IN 2170 ZIJN WIJ HET EERSTE BEDRIJF DAT BHV-TRAININGEN VERZORGT OP MARS”

Ga je mee?

De kernwaarden van CURA BHV
Onze huidige kernwaarden sluiten prachtig aan bij deze missie. Om in 2170 op Mars te komen gaan deze ervoor zorgen dat wij deze reis samen met onze klanten en met medewerkers kunnen gaan maken.

Wij zijn die ene vriendengroep.

Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt. Dus voor klanten, collega’s en leveranciers. Want denk maar: samen met je vriendengroep op Mars de eerste kroeg openen is toch veel leuker dan alleen?

We doen het goed of we doen het niet.

En dit doen we op onze manier. Door focus te hebben op de juiste dingen, door slim te werken en door nee te durven zeggen. Want één keer teleurstellen is veel beter dan beloften niet nakomen.

Anders dan anderen.

We zijn er trots op! Ons onderscheiden van anderen doen we bijna obsessief. De CURA Groep wil de standaard zetten in de BHV-branche. Met minder nemen we geen genoegen.

Stilstaan is achteruitgaan.

We onderzoeken, proberen en gebruiken ontwikkelingen en ideeën elke dag in kleine stapjes. Daarmee maken we het leven van klanten en ons makkelijker en leuker.

De merkbeloften van CURA BHV.

Wat betekent dit nou voor jou als klant, cursist of als toekomstig instructeur? Een heleboel gave dingen natuurlijk. Want BHV zonder passie? Dat is saai.

100% Anders.

Wij hebben het over BHV op Mars, moeten we dit nog verder toelichten?

100% Easy.

BHV is meer dan opleiden alleen, helaas komt er ook administratie bij kijken. Ons doel is om alles soepel te laten verlopen voor iedereen, zodat het borgen van BHV 100% easy wordt en blijft. Daarom investeert CURA BHV fors in automatisering en de ontwikkeling van bijvoorbeeld een eigen cursistenapp.

100% Enthousiast.

We gaan voor enthousiaste klanten, cursisten en werknemers. Dit doen we bijvoorbeeld door jaarlijks een vernieuwend lesprogramma te ontwerpen en aan te bieden.

Are you ready for the launch? Wij zijn er klaar voor.
En jij? Ga je met ons mee naar Mars?

BHV tips in je mail.

Wij helpen je graag een beter Hoofd BHV te worden met tips die je kan toepassen in jouw eigen organisatie. Meld je daarom aan voor onze updates.