Online ondersteunend administratief medewerker
(Digi-Instructeur)

Kun jij vanuit je eigen huis anderen inspireren en kennis bijbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Digi-Instructeur bij ga je vanuit huis aan de slag om onze cursisten digitaal uit te dagen en te begeleiden. Geen BHV-expertise vereist, wij nemen je namelijk mee en brengen je alles bij over de BHV-wereld! Een dosis positieve energie en een liefde voor alles wat digitaal is, is wat we van je verwachten.
Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar
sollicitaties@cura-trainingen.nl.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via het aangegeven mailadres. We vertellen je graag meer over deze gave vacature.

Jouw rol.

Als Digi – Instructeur vanuit huis ben jij dé held die binnen onze unieke manier van trainen:

 • Huiswerkopdrachten nakijkt: Je bent als een detective die speurt naar de juiste antwoorden, je voorziet cursisten van waardevolle feedback die hen écht helpt groeien.
 • BHV-vaardigheden beoordeelt: Je beoordeelt cursisten digitaal op hun bekwaamheid. Geen zorgen, je hoeft niet zelf te blussen of te reanimeren, maar jouw kritische blik zorgt ervoor dat onze cursisten top-notch worden in hun vaardigheden.
 • Voorkomende administratieve ondersteuning biedt aan ons Front Office team.

  Dit is iets voor jou, als je...

  ✔ Digitale skills hebt.
  ✔ Je weet hoe je motiverende
  feedback moet geven.
  ✔ Glas altijd half vol is.
  ✔ Spontaan, proactief, daadkrachtig en enthousiast bent.

  Wat je nodig hebt.  

  • Een passie voor veiligheid: Je bent vastberaden om bij te dragen aan een veiligere wereld.
  • Digitale skills: Je voelt je als een vis in het water in de digitale wereld en hebt wellicht al ervaring met het beoordelen van online materiaal.
  • Constructieve feedback skills: Je weet hoe je feedback moet geven die niet alleen helpt, maar ook motiveert.
  • De mogelijkheid om ongestoord vanuit thuis, van 08:30 uur tot 17:00 uur bij een fulltime dienstverband, je werk te kunnen doen.
  • De eerste werkweek vindt op ons hoofdkantoor in Maastricht plaats. Dit om zowel jou als ons een beter gevoel en beeld te verschaffen over wie jij als persoon bent en wie wij zijn als organisatie.

  Wat wij bieden.

  Een dynamische omgeving.

  Geen dag is hetzelfde, en jij hebt de vrijheid om jouw stempel te drukken op de groei van onze cursisten.
  Een professionele organisatie
  Een professionele organisatie met een knipoog waar volop mogelijkheden zijn om jezelf te blijven ontwikkelen;
  Een zachte landing.
  Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons, krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!
  Geld.
  Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris  (bruto € 2300 tot maximaal € 3100 o.b.v. 40 uur) aan je uitbetaald.
  Een zachte landing.
  Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons, krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!
  Aandacht voor jouw ontwikkeling.

  Een ruim budget voor een persoonlijke ontwikkeling als je (nog) niet over alle skills beschikt die je nodig hebt binnen deze functie. Ook hebben we een gaaf vitaliteitsprogramma

  Zin om onze nieuwe collega te worden?

  Solliciteer dan snel! Je kunt je motivatiebrief en CV per mail versturen naar sollicitaties@cura-trainingen.nl. Ook als je nog vragen hebt over deze functie kun je ons via dat mailadres bereiken. We horen graag van je.

  Shares