Maximaal ontzorgen.

Bij CURA zijn we altijd op een onderscheidende manier bezig met veiligheid, trainingen en preventie. Dat krijgen we ook vaak terug van onze klanten, cursisten en gebruikers. En CURA wil ook in de toekomst een innovatieve partner blijven, waarbij we onze klanten maximaal ontzorgen en veiligheidspecialisten enthousiast houden voor BHV en veiligheid.

Om klanten maximaal te ontzorgen op het gebied van veiligheid wil CURA uiterlijk in 2022 ‘het begrip’ in de markt voor BHV en BNO zijn. Daarvoor is ons streven om iedere dag weer verbeteringen door te voeren. Bijvoorbeeld door onze onderscheidende BHV-trainingen jaarlijks te vernieuwen, door optimaal bestelgemak aan te bieden en door doorlopend inzicht, advies en kennis te geven op het gebied van BHV en Bedrijfsnoodorganisatie.

CURA 2022.

Ook op de langere termijn gaan we onze klanten maximaal blijven ontzorgen en motiveren om met veiligheid bezig te zijn – en te blijven. Om dit te bereiken zijn we samen met onze klanten bezig met de volgende vernieuwende projecten:
1. Klantenportaal
Hierin staat alle informatie en gegevens van medewerkers die met bedrijfshulpverlening in uw bedrijf te maken hebben. Cursussen, diploma’s, berichten en historie: alles is met één muisklik te raadplegen.
2. Cursistenportaal
Hierin staat alle informatie en gegevens van medewerkers die met bedrijfshulpverlening in uw bedrijf te maken hebben. Cursussen, diploma’s, berichten en historie: alles is met één muisklik te raadplegen.
3. Inzicht in onderhoudshistorie
Via de klantenportal kunt u makkelijk en overzichtelijk alle gegevens van uw veiligheids- en ontruimingsmiddelen inzien. Omdat onze monteurs de status van het onderhoud van ieder veiligheidsmiddel registreren, heeft u altijd een actueel inzicht in de status van uw onderhoud.
4. Automatische e-mailings
Berichten die frequent terugkeren kunt u automatiseren door het versturen van transactionele e-mailings. Daarmee bespaart u tijd en vermindert u de kans op fouten.
5. Meldingen
Met de CURA app en het online ontruimingsplan heeft u altijd actueel inzicht welke medewerker aanwezig is en waar hij of zij zich bevindt. In het geval van een calamiteit kunt u heel gericht persoonlijke meldingen versturen.
6. Online ontruimingsplan
Met het online ontruimingsplan heeft u direct inzichtelijk wat de status is bij een ontruiming en welke acties u nog moet nemen.
7. Rapportage
Alle informatie die met veiligheid in uw bedrijf of organisatie te maken heeft, raadpleegt u in uw dashboards. Rapportages zijn op maat te maken en overal en altijd in te zien. Zo heeft u meer grip op de veiligheid van uw bedrijf en uw medewerkers.
Wilt u meer weten over de diensten en ondersteuning die CURA u kan bieden op het gebied van BHV en BNO? Neem dan nu contact met ons op.