100% Online of BHV Pop-up? Hoe zit het nou?

Nu Corona ons nog steeds aan banden legt, betekent dat weer even schakelen. Gelukkig waren wij al goed op weg met onze 100% Online trainingsvariant. Maar ik hoor je al denken, 100% Online en Pop-up? Hoe zat het nou ook alweer?

100% online trainen

De naam zegt het al, deze training volg je 100% online in onze leeromgeving. Deze training kun je volledig vanuit je eigen veilige thuis- of werkomgeving volgen, dus je kan zelf bepalen wanneer en waar je deze training volgt. Het enige wat je nodig hebt is internet en een laptop of tablet.

Handig om te weten

 • Drie dagen voordat de cursus begint krijg je per e-mail een bestellink waarmee je het lesmateriaal voor de cursus kan bestellen.
 • Je krijgt op de cursus-startdatum toegang tot de online leeromgeving, dus je hebt tijd genoeg om de verschillende modules te doorlopen.
 • Na drie weken moet je alle online trainingsmodules hebben afgerond.
 • Je zal verschillende (t)huiswerkopdrachten moeten maken, die door de docent worden beoordeeld, om je competentie aan te tonen.
 • Houd er rekening mee dat je bij sommige van deze opdrachten:
  • Filmpjes moet opnemen;
  • Foto’s moet maken;
  • Of een videochat met de docent moet worden ingepland.
 • Wees gerust meer dan 7.500 cursisten gingen je voor!
 • Tijdens kantooruren is er altijd een collega van ons aanwezig die je via live-chat rechtstreeks kunt bereiken. 

Trainen bij een BHV Pop-up locatie

Hierbij kom je trainen bij een BHV Pop-up locatie bij jou in buurt, waarbij je aan de slag gaat met online modules in onze leeromgeving en je aansluitend je vaardigheden laat toetsen door onze docent.

Bij aankomst ontvang je een tas met alle middelen die noodzakelijk zijn om de dag te doorlopen. Er zijn verschillende praktijkstations ingericht waar je oefeningen moet uitvoeren die beoordeeld worden door onze docent. Aan het einde van de training moet je alle modules hebben afgerond.

Handig om te weten

 • De training bestaat uit een mix van online en praktijkoefeningen.
 • Je krijgt drie weken voor je bezoek aan de BHV Pop-up locatie al toegang tot de online leeromgeving.
 • Het online-deel kun je dus vooraf al thuis doorlopen. Dit is niet verplicht, je kan het ook bij de BHV Pop-up locatie maken.
 • Op de BHV Pop-Up locatie is onze live-chat collega en een docent aanwezig om je te helpen met vragen.

 

 Corona maatregelen
Vanzelfsprekend houden wij ons bij alle locaties aan de Corona maatregelen. Jij ook?  Zodra het risiconiveau van een regio wordt opgeschaald naar ernstig (volgens het coronadashboard) wordt de BHV Pop-up locatie gesloten, met uitzondering van de BHV Pop-up locaties in Zoetermeer en Simpelveld; aangezien dit locaties in eigen beheer zijn en we de Corona maatregelen hier volledig kunnen borgen. 

Als de BHV Pop-up locatie wordt gesloten en de training wordt omgezet naar de 100% online variant, dan ontvangt de ingeschreven cursist hierover een email.

Wil je meer weten over onze Corona aanpak? Lees dan hier verder.

Wil je al starten? Schrijf je dan in!

Je kan inschrijven voor onze (online) trainingen door de volgende stappen te nemen:

 1. Ga naar https://cura.viper365.nl 
 2. Login met je gebruikersnaam (je emailadres) en wachtwoord. Geen login, chat dan even met onze support afdeling
 3. Klik op Cursussen
 4. En kijk dan bij Open Cursussen > Actueel
 5. Bij regio kun je filteren op 100% ONLINE of Provincie

Of bekijk deze video

“Super hoe jullie een online les toch leuk en boeiend weten te houden door info, opdrachten en een spel element te implementeren.”

Medewerkster Sevegram

Shares