VACATURE : KLANT SUCCES MANAGER (40 uur)

jan 22, 2020 | Vacature

Ben jij een echte avonturier, beschik je over de gunfactor en wil je onmisbaar zijn voor je klanten? Ben je goed in de omgang met mensen en sta je graag de hele dag in contact met (jouw eigen) klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent voor ons het eerste contact met klanten en cruciaal voor onze klanttevredenheid. Je ziet dagelijks kansen en biedt oplossingen waar anderen slechts problemen ervaren. Herken jij je hierin? Dan kan jij ons helpen bij het realiseren van onze missie om ook op Mars BHV-trainingen te gaan verzorgen. Wil je meer weten lees vooral verder. Nu al enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl.

Wat ga je doen?

 • Het opbouwen en onderhouden van contacten met jouw eigen ‘zilveren en gouden’ klanten;
 • Opstellen en versturen van offertes; • In overleg met de Planner jaarplanningen opstellen;
 • Gevraagd (en ongevraagd) advies geven aan jouw eigen klanten;
 • Zorg dragen voor hetgeen dat jij met jouw klanten afgesproken hebt ook daadwerkelijk nagekomen wordt (zegt wat je doet, en doet wat je zegt);
 • Meedenken met hoe wij in 2170 naar Mars gaan om daar BHV-trainingen te gaan verzorgen.


Dit is IETS voor jou, als je…

 • Het geweldig vindt wanneer je aan het begin van de dag niet weet wat die dag gaat brengen.
 • Van veranderingen en vooruitgang een flinke boost energie krijgt.
 • In het westen van Nederland woonachtig bent.


Dit is NIETS voor jou, als je…

 • Totaal geen affiniteit met BHV hebt (je hebt hier geen BHV diploma’s of certificaten voor nodig).
 • Altijd iedereen wilt “pleasen” ten kosten van alles, dus geen nee kan zeggen.
 • Flink gaat zweten wanneer je telefoongesprekken moet voeren.

 

Hoe ziet een werkdag uit?

Jouw dag als Klant Succes Manager begint natuurlijk met een kop thee of koffie en even bijpraten met je collega’s. Je zoekt een werkplek op een van de flexplekken en opent je laptop om je eigen klanten 100% enthousiast te maken en te houden. In de ochtend heb je een kort teamoverleg om grip te houden op verbetering, te sturen naar een efficiënte werkwijze en de doelen die je vandaag wilt bereiken te bespreken. Na het overleg belt een klant met de vraag of er op korte termijn nog een BHV-training ingepland kan worden voor een aantal van hun medewerkers. Jij gaat direct aan de slag om in overleg met de Planner naar een geschikte datum te zoeken, die voldoet aan de door de klant gestelde criteria. In de tussentijd help je een aantal klanten op weg met het online cursistenportaal en ga je in overleg met je collega’s hoe je die ene grote opdracht of klant kunt binnenhalen. Tussen de middag lunchen we samen met het hele bedrijf, waarbij het goede voornemen is om een wandeling te maken. Na de lunch stap je in de (pool)auto onderweg naar je afspraak met een van je zilveren of gouden klanten om te adviseren en evalueren. Er komen dagelijks verschillende vraagstukken voorbij, zo bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten, waardoor ze je altijd weten te vinden. Wanneer je tevreden bent met de doelen die je vandaag bereikt zit je werkdag erop. Met een voldaan gevoel en in de wetenschap dat je weer je steentje hebt bijgedragen aan de veiligheid bij de klant rijd je naar huis. Welke vragen zouden je morgen te wachten staan?!


Waar kom je terecht?

Wij zijn een snelgroeiend en dynamisch bedrijf, zijn anders dan anderen en we onderzoeken, proberen en gebruiken ontwikkelingen/ideeën elke dag in kleine stapjes om ons leven en dat van onze klanten makkelijker en leuker te maken. We hebben een team met jonge, ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt ontwikkelen en excelleren. In onze branche zetten wij de standaard en bepalen we de toekomst. Wij doen niet wat anderen doen en gaan ver in de ambitie om dingen 100% anders te doen dan anderen. Dit alles doen we met veel humor en plezier.

Wat krijg je?

Aandacht voor jouw ontwikkeling: Een ruim budget voor (bij)scholing als je (nog) niet over alle vaardigheden beschikt om als Klant Succes Manager aan de slag te gaan.

Geld: Naast de goede werksfeer wordt er uiteraard aan het einde van elke maand een passend salaris (bruto € 1893,21 tot maximaal € 2912,98 o.b.v. 40 uur) aan je uitbetaald.

Een zachte landing:
Om te zorgen dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij ons krijgen ze allemaal een warm onthaal. We nemen je mee in onze wereld!

Geweldige collega’s:
 wij zijn die ene vriendengroep! Die groep waar iedereen het over heeft. Je weet wel die groep die epische dingen voor elkaar krijgt met veel humor, respect en gelijkwaardigheid. Die voor elkaar klaarstaat als het erop aankomt.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie (+ CV), via video of mail, vandaag nog naar sollicitaties@cura-trainingen.nl!