Slimme keuzes maken

25 september 2017 | Nieuws

Internet en informatie is een gouden combinatie. Vroeger moest je nog een bedrijf bellen om informatie te krijgen, waardoor je erachter kwam wat een goede BHV-training is of waar BHV eigenlijk uit bestaat. Tegenwoordig volstaat één zoekopdracht in Google.

Je hoeft niet meer te bellen voor informatie of advies, maar je kunt zelf informatie vergaren, interpreteren en je eigen keuzes maken. Heb je al eens de woorden “goedkope BHV-training” in Google ingetypt? Het resultaat: 91.600 hits met de meest gierende headlines.

 

BHV DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

BHV – GOED, SNEL, GOEDKOOP

GOEDE BHV-CURSUS TEGEN EEN SCHERPE PRIJS.

Je kunt je natuurlijk afvragen of je genoegen zou moeten nemen met GOED. Is UITSTEKEND geen betere keuze? Of dat die echt goedkope cursus wel daadwerkelijk zo goedkoop is? Om je te helpen in je keuze geef ik je 5 redenen waarom het slim is om altijd voor de goedkoopste en kortste BHV-cursus te kiezen.

 

BHV DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

BHV – GOED, SNEL, GOEDKOOP

GOEDE BHV-CURSUS TEGEN EEN SCHERPE PRIJS.

Meer nieuws

Ambulances voor Kosovo

In Kosovo was dringend nood aan ambulances en bijbehorende materialen. In april 2019 zijn twee volgeladen ambulances naar Kosovo gereden. Lees hier meer over dit project.

CURA Groep neemt Escape Mobility International over

De CURA Groep heeft Escape Mobility International overgenomen. De verkoop- en productieactiviteiten in Duitsland, België en het VK zijn overgenomen, inclusief het wereldwijde distributienetwerk.

Werkboek: van risico naar BNO

Wilt u stapsgewijs de omvang van BHV als onderdeel van uw BNO bepalen? Download dan hier gratis het werkboek ‘Van Risico naar BNO’.

Safety Model Canvas

Met het Safety Model Canvas stelt CURA u in staat om op een overzichtelijke, eenvoudige manier de organisatie van uw BHV-organisatie – als onderdeel van een solide BNO – inzichtelijk te maken.

Share: